Post by necphibameri on Mar 12, 2022 5:24:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burrito Bison: Launcha Libre IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje bodova ▞▞▞
▞▞▞ Burrito Bison: Launcha Libre 2022 version ▞▞▞
Moja omiljena mobilna igrica za igranje kad mi je dosadno ili kad sam u pokretu. Ova igra je toliko zarazna, da je ne mogu odbaciti. Umjetnost, glazba i sjajna igra čine fantastično iskustvo, 100% preporučujem svima koji traže novu zabavnu igru za igranje.
Igra je zabavna, ali policija je tako dosadna, posebno u načinu Štoperice i Štoperice je teško, zamalo sam uspio, ali preostale su tri sekunde I PALJEO!!!!! Ocijenit ću 5 zvjezdica ako sam napravio štopericu ili ti olakšaš ok?!!!??!!!!!
Zero star to je najgora igra ikad preteška je igra je doslovno namještena kao da čim počnem ići brzo jednostavno me uhvati policijski gumeni medvjed kao da je također mogu dobiti samo kritike s bizonima kao što doslovno ne mogu dobiti crit ananas smrad ili tako nešto najgora igra ikad
Tipična igra tog tipa. "Poticaji" mikrotransakcija usporavaju igranje što ga čini daleko najmanje ugodnim u seriji.
Vrlo je zabavno
Igra mi je naplatila 12 dolara za pinjatu koju nisam kupio i zaključan sam u otvaranju iako sam sve što sam učinio je normalno igrao igru i nisam kliknuo na ništa za kupnju. Želio bih povrat novca za to, molim. Nisam ga otvorio i ne želim ga otvoriti.
Ne mogu dodirnuti vrećicu slatkiša kada se opcija pojavi prvi put tako da zapravo ne mogu igrati igru
Burrito Bison: Launcha Libre Arcade vpy
Zabavno je, ali osjećam da mi je web igra više draža. Ovaj se čini kao da moram puno mljeti samo da bih dobio nadogradnju na srednjoj razini, a kada je dobijem, zapravo ne vidim veliki odaziv. Kad sam ovo igrao na Kongregateu, osjećao sam da je omjer nadogradnje/koristi jači. Čini se da je ova verzija oslabljena kako bi se proširila igra i povećala broj prikaza oglasa i prilika za kupnju. Shvaćam da je ovo napravljeno da bi se zaradio novac, ali čini se da su neke žrtve bile prevelike.
Dobra igra, ali je pakleno kvarna. Igra nudi nagradu za gledanje kratkog oglasa, ali po povratku u igru ne daje vam sve kredite koje ste upravo zaradili! Vrlo je frustrirajuće. Popravi to.
posvuda su bili strašni kvarovi u igrici, zaostaju kad sam na niskom nivou baterije, malo je zabavno i čini se da igri nedostaje nešto osim općenito klasika iz djetinjstva
previše oglasa, za otvaranje pinata itd.
Sve je preskupo, trebali biste se stalno osjećati sve moćnije i ne zaglaviti na istom mjestu više puta dok ne dobijete jednu nadogradnju, a zatim se pomaknite naprijed još nekoliko centimetara
3 zvjezdice samo zato što se nije promijenilo na bolje zadnje što sam ovo igrao, mislim prije 4 godine, a sada kada ga igram i dalje isto ništa se nije promijenilo, nadam se da su stavili više likova ili tako nešto. Dakle, bit će zanimljivije igrati. Ali sveukupno i dalje dobra igra.
Najbolja igra u Kongregateu!!!
Igra se zamrzne i tjera me da se ponovno pokrenem s drugim luchadorom, popravljanje ovog velikog će definitivno dati 5 zvjezdica. Jako uživam u ovoj igri i vidim puno potencijala.
Igrao sam ovu igru online. Sjajno je vidjeti da je sada na mobilnom uređaju, ali igra mi se srušila više puta u jednom danu, sada je 10x mršavija i čini se da množitelji novca ponekad ne rade. Ima potencijala, ali greške se ozbiljno moraju popraviti!
Ova igra je tako sjajna da je teško proći kroz 3. zid, ali je tako zabavna!
Oglasi za zabavne igre nisu vam na licu, nema bugova na koje sam još naišao 10/10 🍪
Igra je super zabavna je i duga
TAKO DOBRO
Igra se stalno smrzava, čak i nakon što resetujem telefon i ponovo instaliram igru.
Burrito Bison: Launcha Libre Παιχνίδια arcade crzi
Odlicno
Prošlo je dosta vremena otkako sam se toliko zabavljao u mobilnoj igrici. Ova igra je nevjerojatna! Njegov napredak je vrlo zadovoljavajući, volim umjetnički stil, smiješan je i sam igranje je uzbudljivo. Volim to!
ova verzija igre je u osnovi simulator gledanja reklama. vrlo spor napredak zbog nižih nagrada i većih troškova nadogradnje. ne bi gubio vaše vrijeme. idi igrati na verziji preglednika ili ne igraj uopće
Ova je aplikacija prilično nemoguća za igranje. Svaki put kad mi trčanje ide dobro, sva sredstva se pokvare i vraćaju me u fazu lansiranja. Možete li to popraviti da mogu igrati igru?
Nekoć sam igrao ovu igru cijelo vrijeme, ali budući da sam nedavno ažurirao igra se jednostavno zatvara pa sam odlučio izbrisati je pa ponovo instalirati, ali sada se neće ni preuzimati i samo se pojavljuje "Nije moguće preuzeti (igru) iz nepoznatog razloga"
Ovu igricu sam igrao kao klinac. Sada sam u svojim dvadesetima, tako da je prošlo dosta vremena i susreta, kažem vam, budi uspomene. Volim ovu igru sa strašću. Pros- To je dobra igra za kratiti vrijeme i malo se zabaviti. Pomalo je "izazov" za napredovanje i nadogradnju svoje statistike, itd. Protiv- Može biti malo dosadno nakon određenog vremenskog razdoblja. Zato pravite pauze ig. Cijene u nadogradnjama dramatično rastu. Ali to je cool. Ispada, ali rijetko.
Jako se zabavljao dok nije postalo nemoguće igrati. Već sam prijavio bug putem gumba za podršku (samo vas šalje da im pošaljete e-poštu). Prošlo je nekoliko dana bez ikakvog odgovora. Problem se u biti svodi na to da zastavica za način rada štoperice nikada nije postavljena i zbog toga mi pokušava prikazati i vodič za štopericu, kao i tutorial za candy land sack što dovodi do hardlock. To bi trebao biti jednostavan popravak, ali trenutno je jedini način da igram da obrišem svoj spremanje
Zabavna igra za igranje i možete zaraditi novac u igri za pojačanja, samo bih volio da nema toliko oglasa. Znam da vam je potrebna reklama za igru, ali ja ne moram vidjeti jednu svakih nekoliko rundi
Toliko mi se svidjela ova igra, umjetnički stil, tok i igranje. Samo se prebrzo ponavljalo. Inače nevjerojatno
Kad ikad završim s pokretanjem/pokretanjem, to mi ne daje mogućnost da počnem iznova, ponekad popravi to
Svaki put kad otvorim igru, susrećem se s problemom da se pojačanja prikazuju kao crni kvadrati, tako da ne mogu vidjeti koja su pojačanja ispred mene, pa čak ni kada je policajac sa zamkom ispod mene. Piñate se također prikazuju kao crni ekran. Pokušao sam izbrisati predmemoriju i ponovno pokrenuti uređaj, ali ne pomaže. Ipak zabavna igra
Will Hero Arcade uge
Nedostaju teksture za pinjate i pojačanja 👎
Burrito Bison: Launcha Libre არკადული fut