Post by necphibameri on Mar 12, 2022 5:21:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Japanese Dictionary | Mazii ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Japanese Dictionary | Mazii IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa bodov hack ▞▞▞
▞▞▞ Japanese Dictionary | Mazii 2022 version ▞▞▞
Zaplatil som za prémiové používanie prekladača obrázkov. Preložil som ten istý obrázok 3-krát a získal som dve mierne variácie toho istého a jeden veľmi odlišný preklad. Konverzačná časť aplikácie nefunguje podľa očakávania. Keď som videl „konverzáciu“, predpokladal som, že ide o umelú inteligenciu, ktorá s vami bude konverzovať, aby vám pomohla precvičiť si hovorenie a tvorbu viet, ale je to len ďalší prekladač, ktorý často nerozpozná japonské slová, aj keď ich napíšete v japončine.
Aplikácia je celkom dobrá, ale je potrebné, aby bola stabilnejšia, neľutujte nákup za 121 000, dúfam, že vývojár urobí aplikáciu lepšou a stabilnejšou
cực kỳ lắm lỗi đặc biệt phần search từ vựng trong phần đọc báo
Pekná a pohodlná aplikácia. Často musím prekladať obsah v iných aplikáciách, takže sa mi veľmi páči funkcia skenovania ocr screenshotov. Ak môžete skenovať horizontálne obrázky, ešte lepšie. V súčasnosti skenujte iba vertikálne obrázky, ak skenovanie horizontálnych obrázkov bude pri skenovaní vynútené na vertikálne obrázky, takže to nie je presné.
Prečo nefunguje preklad z japončiny do arabčiny?!! Pred aktualizáciou to fungovalo! Môžete to prosím opraviť?
Celkom dobre
Veľmi dobrá aplikácia pre začiatočníkov. Páči sa mi to a ďakujem, že ste tu pre mňa aj pre všetkých
dobre
Aplikácia je dobrá, ale v sekcii obrázkov bola funkcia, keď kliknete na japonský preklad v kanji a hiragana, kde bola fotografia, ktorá zobrazuje „kompletný manuál“ samovraždy. Nie dobré. Úplne hrozné.
Minh ko nghe dc phan nghe
Nemá to romanji
Japanese Dictionary | Mazii Educație mvvu
Úplne úžasné. Moja nepríjemná sťažnosť je skutočnosť, že možnosť ručného kreslenia je pri niektorých zariadeniach trochu ťažká, ale to je len chyba používateľa, preto 5 hviezdičiek. Úplne úžasné.
Dobre
Japanese Dictionary | Mazii آموزش rzjq
Je to skvelá aplikácia na učenie sa japončiny. Môžete sa naučiť čítať japonské slová poskytnutím JLPT tes alebo správ v japončine. Takže si môžete trénovať čítanie, rozprávanie a počúvanie z tejto aplikácie. Vďaka.
Veľmi zlé, aj keď som si túto aplikáciu kúpil a upgradoval na prémiovú v minulosti, stále mi hovorí, aby som upgradoval na prémiovú.
Sau khi update 2 bản gần nhất thì nhiều mẫu ngữ Pháp rõ ràng co trong từ điển nhưng hoàn toàn k tra được. 😑😑😑😑
App nhiều quảng cáo một cách quá đáng, chậm nữa
Prečo by preboha ten hlas čítal angličtinu, ktorú napíšem na preklad, namiesto výslednej japončiny? Na to príde, prečo nemôžem vyhľadať, čo znamená romaji? Ak hľadám „sore wa“ alebo „dattebayo“, bude si myslieť, že píšem po anglicky... Som len sklamaný, pretože táto aplikácia má veľký potenciál a napriek tomu sa zdá byť trochu hlúpa.
おけおけ
Úžasná aplikácia...Veľmi dobrá aplikácia..bolo by skvelé, keby sme mali neobmedzený prístup k prekladu fotografií a iným... písanie komentára je strata času, ale komentujem túto aplikáciu kvôli jej mimoriadnym funkciám... ďakujem vám veľmi pekne za to, že ste mi uľahčili učenie japončiny .. ešte raz, urobte z toho úplne bezplatnú aplikáciu.. ďakujem
Âm Hán Việt cho mỗi chữ quá nhiều và lung tung, có chữ không cần thiết
Japanese Dictionary | Mazii Edukacja rnn
Zaškrtol som políčko na 3-dňovú skúšobnú verziu a stále ste mi účtovali; okrem toho som stále nemal prístup k prémiovým funkciám... Páči sa mi vrátenie peňazí, pretože som platbu neautorizoval.
Skvelé preklady a jasné možnosti použitia pre tohto začiatočníka v japončine
páči sa mi to
Spokojnosť s touto aplikáciou...
jednoduché použitie a stručné rozloženie
Veľmi užitočná aplikácia
Pop The Ice פעולה hxz
Moja strana má chybu, že nemôžem otvoriť malý notebook mazii, odinštaloval som ho a znova stiahol, ale stále sa zobrazuje chyba
Pohodlné, ale vetná a gramatická časť je trochu mätúca
Táto aplikácia je skvelá, od denných správ, rozpoznávania slov a všetkého. Jediným problémom je, že preklad snímok obrazovky niekedy nefungoval správne
Veľmi užitočné s rozsiahlym slovníkom a materiálmi na čítanie.
曲がり角 = odbočujúca cesta.... Japonsko-vietnamský slovník preložený z japončiny do angličtiny?
Japanese Dictionary | Mazii آموزش rzjq
Chcem sa naučiť japonsky
Reklamu nie je možné zavrieť.
Pekná aplikácia... Je tu dobrá aktualizácia... Deň čo deň...
Najlepšia aplikácia na preklad japončiny vôbec
Veľmi užitočné pre učenie sa slovnej zásoby a gramatiky a kanji
okrem funkcie prekladu je všetko ostatné zbytočné alebo má poruchu
Skvelý zdroj na použitie pri štúdiu japončiny. Milujte rozpoznávacie funkcie. Neprestávajte vylepšovať svoju aplikáciu.
Ahoj tím podpory Mazii dict, práve som si kúpil inovovanú verziu. Potom odstráňte a znova nainštalujte. Teraz sú reklamy otravné. Dúfam, že tím podpory mi môže pomôcť. Chcem tiež požiadať o 2 funkcie: 1. Podpora presúvania údajov 2 SD karta. (Vnútorné úložisko nie je plne funkčné 😁) 2. Synchronizácia histórie vyhľadávania, sổ tay, ... naprieč zariadeniami Nie je potrebné 2 nasledujúce prosím, hlasujte 5🌟
Phần lịch sử tìm kiếm không thể sửa xoá được Nếu như có các thông tin nhạy cảm nhưth heslo ..
Najlepšia aplikácia na učenie sa japonskej slovnej zásoby, akú som kedy použil!
Veľmi užitočné pri prekladaní a učení japončiny, najmä kanji. Veľa JLPT, flash kariet a materiálu na čítanie
Veľmi pohodlné