Post by necphibameri on Mar 12, 2022 5:15:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gemini ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gemini IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Gemini 2022 version ▞▞▞
Чистий витвір мистецтва, не найважча гра і не найдовша, але вартує кожного пенні.
Я ДУЖЕ хочу грати в цю гру. Але він продовжує зависати на моєму Samsung Tab 3 незабаром після нової кінематографічної гри Найдальше, що я потрапив, була гра з відображенням елементів керування ліворуч і праворуч, перш ніж вона знову вийшла на головний екран планшета. Я не Але я не шкодую про покупку. Я із задоволенням чекаю виправлення.
Це неймовірний досвід, прекрасні світи, що викликають трепет, у які ви потрапляєте, а танці двох зірок разом естетично приємні. Це зворушливий твір мистецтва. Єдина скарга, яку я маю, це те, що ці дві істоти не завжди рухаються разом, навіть коли ви керуєте іншою, це трохи розчаровує, хоча це нібито мирна подорож
Gemini Thông thường jzh
Ця гра дуже коротка, але нею можна насолоджуватися з усіма навколо. Історію гри можна зрозуміти з багатьох точок зору, і вона, безумовно, зворушить вас, якщо ви зможете до неї ставитися. Його дуже просто підібрати і зрозуміти. Музика, графіка та історія вартують того, що просять розробники з точки зору ціни, і я сподіваюся, що, коли з цієї програми буде зроблено певну суму грошей, вона стане безкоштовною для всіх. (Особисто) Я ненавидів розробників і все там близько 5 хвилин. У мене є гарне маленьке місце для цієї гри, і я збираюся зберегти його надовго. Чудова робота розробників. Грав на Samsung Galaxy s7 active.
Гарний
Спробував, і я не міг зрозуміти, що мені робити. Я насправді не бачив, як я рухаюся вгору, це здавалося випадковим. Хоча дизайн був чудовий.
гарна гра, але дуже коротка, зіграла приблизно за 20 хвилин
Gemini कैज़ुअल गेम hngr
Чиста поезія, танцюючі душі, які прагнуть світла і бути єдиним і сяючим світлом. Все добре розроблено та організовано, щоб музика, рухи та події відбувалися в потрібний час. Красиво, справді красиво. Це варте кожної секунди ігрового процесу.
мені не подобається. Ir. В. всі. Я хочу. A. Повернення . Я плачу. Для. Це. Грайте. Погано і. Нудна трата грошей
Твори мистецтва та музика... сліпучі
12 Labours Of Hercules III (HD) 策略 sxo
Красива просто красива. Хоча контроль можна покращити
Мені подобається гра, але вона сильно відставала на планшеті RCA pro10 edition 2, будь ласка, знайдіть це в патчі.
Не встановлюється.
Гарна гра, щоб викликати любов
Ця гра є рідкісним шедевром. Емоційна подорож кольором, світлом і звуком. Елементи керування музикою та графіка унікальні та найвищі. Неймовірно зроблено.
Чудова музика, графіка чудова, тонка історія елегантна. На жаль, гра занадто коротка, щоб дати повні 5 зірок. Я закінчив всю гру приблизно за 15-20 хвилин. Тим не менш, з деякими навушниками, це дуже розслабляє час. Хороша робота!
Gemini Diverse qalg
Не працює на galaxy s8
Безперечно 5 зірок. У цій грі є величезна художня робота
Гра чудова, і за її чудовий кінець я навіть пробачу показ слайдів у деяких моментах на своєму Asus ZenPad 10
Звук і графіка абсолютно чудові. Єдине, що мені не сподобалося в грі (це лише моя думка і зовсім не робить гру поганою), це геймплей. Особисто мені не подобаються такі ігри, де я поняття не маю, що роблю. Хоча деяким людям подобається такий стиль гри, і це добре для них. Мені здається, що ціна цілком прийнятна.
Дуже люблю ці ігри, засновані на інтуїції, а не на чистій логіці. Ви насправді не знаєте, що робити, але продовжуєте рухатися. Чудова розвага для спокійного недільного вечора!
Мабуть, це найкраща гра, в яку я коли-небудь грав. Захоплюючий. Унікальний. Візуально приголомшливий. Трансформативний.
Це гарна концепція, розроблена як одна з ігор, у які ви кидаєтеся, не маючи жодних знань, але елементи керування є занадто незграбними. Гра розроблена таким чином, що ви повинні грати по-своєму, щоб зрозуміти елементи керування та як рухатися по грі, але гра залишає занадто багато на ваших власних пристроях, залишаючи вас без розуміння того, що ви мав на меті робити. tl:dr Невитончена «катарсична» інді-гра, яка ще потребує трохи попрацювати над своїм движком та вступом.