Post by smanecaziddi on Feb 22, 2022 19:59:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci primogems ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
Ben sevdim çok eğlenceli! Düşüş gibi ama umurumda değil, nasıl zıplayabileceğinizi seviyorum ama genel olarak seviyorum!
Buna kötü bir inceleme koyuyorum çünkü orada aramızda logo kopyalamışlar logo Sadece Aramızda popüler olduğu için düşmüyorum, kopyalamak zorunda oldukları anlamına gelmiyor bu en iyi oyunlardan biri ama eğer öyleyse bir oyun logolarını kopyalayacağım Zaten kötü bir inceleme yazacağım ve Aramızda'yı gerçekten çok seviyorum, o yüzden gidip bir göz atın
İyi ama pek çok şeye bu yüzden alma
Açılmıyor
Sonbaharda kızlarla oynuyorsunuz
Do Not Fall .io Pelihalli qtle
Güzel bir oyun ama çok kasıyor
oyun mükemmel
Beykedemedimjkdmdkfıdk kdsocjdkdjsofjofcısxjıdjcodnfofkfkfıfkfıfktııgjggopfkfkfıfkfıfkdııgjggopf bu da size de yoüz de seviyorsunuz seni yerim seni gene bir dünyaya bir eıdjdod de rydjeo bu ve Sharpfjdjdjcodnfofkfkfıfktıfkdııgjggopf bu da fjekfifkdjdjggoopf ve bu ffjekfökdjdp 6 bu da fjeofköfkdnföföföföfköfkdpdp 6 bu da fjefjdjggoopf vefjeföfktı
@@softwarename@@ yazılımını indirin ve iPhone, iPad ve iPod touch'ınızda keyfini çıkarın. ... iPhone Ekran Görüntüleri ... Do Not Fall .io'ya hoş geldin!
Bu oyun çok iyi ama son kırmızı bloklara geldiğimizde çok hızlı düştük. Ve bu oyunu çok seviyorum diğer oyunlar için çok iyi
10 saniyelik oyun, 30 saniyelik reklamlara yol açar. Bu, ara sıra küçük eğlenceli bir oyunla sizi rahatsız eden bir Reklam ağıdır. Keşke tam tersi olsaydı.
Ben bu oyuna bayılmak reklamları kadarda internetinizi tamamlamanızı yeterli bu kadar basit 😃 ben tavsiye ediyorum 😎😎😎
İğrenç bir oyunnnn
havalı ve eğlenceli
Drift Max Pro-เกมแข่งดริฟท์รถ แข่งรถ bzrp
Oyun yuklenmiyo yuklesende açılamıyor kötü bi oyun yani pek tavsiyem😡😡
Bu oyun harika, oyun eğlenceli ama reklamlar nerede kullanılıyor? Git ikisi de iyi bunu oynayacağım ama Sakla ve Ara değil %100 iyi %0 kötü ama bu %100 iyi zaman iyi reyting oynuyorum tüm oyunları değerlendireceğim
Şimdiye kadar gördüğüm en kötü oyun Birincisi: çok fazla reklam var İkinci: oyuncuyu hareket ettirmek için kontrolör kötü Üçüncü: oyun gecikiyor Dördüncü: kaliteli değil Beşinci: başa çıkma düşüşü beyler umarım bu tavsiye size yardımcı olur
Reklamlarla dolu ve 1-1,5 saat içinde tüm içeriğe ulaştım (yarın için çalışmalıydım ama onun yerine... wtd). Fikir harika ve deneyimden keyif aldım. Ayrıca geliştiriciler, 30S REKLAM İZLEMEK İSTEMİYORUM DİYORSANIZ BU, 15S BANNER GÖRMEK İSTİYORUM DEĞİLDİR. Kutuya gider.
Đừng Rơi .io Trò chơi điện tử crgl
Çok güzel bir oyun 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Do Not Fall .io Pelihalli mjx
Oyun çok kasıyor bu sorun benimle alâkalı mı anlamadım (üste çıksın diye rastgele) sbskdbkxbxözjsldnxlxodbskdndkdnjdbxkxnxkxbdkxbxkxbkxnxmxnxldndkdkdnkdndldndkdkndldkdkdkodkdkdkdndlndlxdndkkdjxkdkdkkdndjdkdkdkdkkdkdkfkfnkcnfkfkkxnxlxmxlxkdlkxnxldnsşğslsbdşdnd
Sabahtan akşama kadar bu kadar oynadım mükemmmmellll canı sıkılanlara tavsiye ederim
Oyun çok güzel sıklmayı tavsiye ederim
tbh insanlar sadece aptal oluyorlar ve orijinal olmadığında da kopyalandığını söylüyorlar. oyunun adı spleef doğru olsun. İnsanlar bundan hoşlanmasa da, ben iyiyim, sadece kopyaladıklarını söyleyen insanlar düşüp oynuyorlar. Çok fazla reklam var ama Minecraft'a sahip olamayan veya düşmeyen insanlar için oldukça eğlenceli ne bekliyordum beyler
Adımi dönüşümken reklam çıktı yuhh yani
OYUN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK KÖTÜ HİÇ AMA HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM ÇOK AMA ÇOK BERBAT VE KÖTÜ YILDIZ ASLA HAK ETMİYOR
Bu oyun güzel ben beğendim ve aramızdaki karakter çok komik 🤣😂👍🏻
Çok güzel bir oyun
Do not fall io oyunu fare yada parmağınızı ekran üzerinde sürükleyerek oynanıyor. Katmanlardan oluşan platform üzerinde alt kata düşmeden koşu yaparak
Korkunç oyun!!!! Zamanınızı veya alanınızı boşa harcamayın. Çok fazla gecikiyor, çok sinir bozucu!
Mobil cihazlar için sunulan gerçek yapımcı No Brakes Games ve 505 Games Srl firmasının ortaklaşa oyunlarıdır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi
Mümkünse bu oyuna 0 yıldız verirdim. Bu çok korkunç. Oyunu indirdikten sonra o kadar gecikti ki telefonumu neredeyse 10 dakika kapattı. kopyalamak yerine daha yaratıcı hale getirmek için daha fazla fikir eklemeliydim. Şimdilik sıkıcı ve çok gecikmeli. Oyunu anında sildi.
Bu oyunu seviyorum, bu şimdiye kadarki en iyi oyun! Ama düşmekten nefret ederim.Şimdi denemelisin! Eğlenceli bu iyi bir oyun kötü bir oyun değil harika bir oyun
Biraz gecikmeli ve dışarıdayken oyunu göremiyorum
Süper bir oyun olduğu için 4 yıldız verdim ve bu oyun karakterlerimizin arasında kopyalandığı için 5 yıldız vermedim
Bu oyun gerçekten harika ve eğlenceli ama yaratıcının yapmasını istediğim bir şey, oyunu oynarken cihazlarımızı döndürmesi ama oyun gerçekten eğlenceli, hepiniz bu oyunu denemelisiniz, aileniz ve arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz, bu yüzden evet bu oyunu gerçekten beğendim😺
Çok gerçekçi olan daha fazla oyuncu ve yazı tipi ile harika bir oyun. Bu çok iyi bir oyun.
Do Not Fall .io Arkada atbf
Sadece ucuz bir nakit para, herhangi bir özgünlük bile değil, sadece saf para için sonbahar adamlarını mahvetti ve şimdi görünüşe göre aramıza görünümler ekliyor. Yavaş zıplamayı kontrol edemiyor ve çok gecikmeli, hatta her oyunda kullandıkları ortalama oyuncu modeline sahip. Keşke bu oyunlara daha fazla çaba ve özgünlük katılabilse
En saçma oyun .
Bu oyun çok eğlenceli ŞİKAYETİM BU OYUNCULAR BOTLAR
İki not, öncelikle bu çok oyunculu bir oyun değil. Akıllıca gizlenmiş tek oyunculu bir oyundur (Çoğu insan farkı göremiyorsa, bunun gerçekten önemli olmadığı tartışılabilir). İkinci not, wifi ve mobil verileri devre dışı bırakırsanız, bu uygulamayı herhangi bir reklam olmadan oynayabilirsiniz ve o zaman bu, sonbahar adamlarının iyi bir mobil kopyasıdır (açıkça tek oyunculu bir oyun olsa da)
Car Parking Multiplayer Oyun İçi Ayarlar Nasıl Olmalı?
Yakıt Yumurtası iyidir
Sahte botlarla tek oyunculu oyun. Oyunu küçültüp bir saat sonra oynayabileceğiniz için oyun çok oyunculu değil. Sahte ve çöp.