Post by smanecaziddi on Feb 22, 2022 19:47:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drawmaster ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drawmaster IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugelis visi nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Drawmaster 2022 version ▞▞▞
Man labai patinka žaidimas, bet jis vis užšąla, pataisykite, ačiū. 🤔
Šis žaidimas yra gana geras, galima būtų pridėti ką nors, kas pagerintų žaidimą
Šiame žaidime yra daug skelbimų, o kai turėjau 4,2 tūkst. ir norėjau nusipirkti ką nors, kas kainuoja 3,2 tūkst., jis pasakė, kad man reikia daugiau pataisyti!
Šis žaidimas bjaurus. Žaidžiau, skelbimas po reklamos. Bet kai bandau jį pašalinti, jis man neleis. Noriu, kad jūs, vaikinai, nustotumėte naudotis žmonių telefonais.
Drawmaster Action lyza
Toks įdomus žaidimas, kuris pradžiugina mano dieną kiekvieną dieną 😍 Šis žaidimas yra legenda ir jie neturi daug skelbimų, tai yra mano mėgstamiausias žaidimas, jį lengva laimėti ir jis jums tinka 😉😁 Kai pradėsi žaisti pažiūrėkite, kodėl tai yra penkių žvaigždučių žaidimas. ,.........Baigiau rašyti, bet dabar tik įdėsiu krūvą šlamšto. Hdhdhhdhxhdhhduxhfhdhdhdhdudhdhddjufhfufjfjfjfhfjfhfhfufhr hdhdhhdhxhdhhduxhfhdhdhdhdhdhdhddjufhfufjfjfjfhfjfhfhfuf
Prašau, jei išspręstumėte šias problemas, ačiū 1. Tikriausiai kiekvienam filmo naudotojui atsisiunčiamas kelias valandas. 2. Pataisykite skelbimų kiekį, juokinga, kiek skelbimų yra 3. Prašau, įsitikinkite, kad įdėjote griežtesnius lygius, plz 4. skelbimai yra labai ilgi, jie mane išprotina, jei ištaisysite šias problemas, ačiū
Šis žaidimas yra geriausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, jis yra toks geras, kad beveik nėra jokių skelbimų ir galiu žaisti be nuolatinių skelbimų ant veido
daugeliui skelbimų, nebent nesate prisijungę prie „Wi-Fi“.
Drawmaster Action lma
Gana neblogas žaidimas, nemeluosiu, bet jame nėra daug kosmetikos
Tai tikrai geras žaidimas, kurį turėtumėte sukurti daugiau, nes visi šie žaidimai yra tokie įdomūs, nes aš galiu šaudyti į taikinį kažkuo ir tai yra taip nuostabu
Kalbėkite apie reklaminį šlamštą, negalėjau žaisti 2 lygių be kitų žaidimų skelbimų.
Tai smagu (žaidžiau 2 minutes ir 1 minutę yra reklama), bet jūs turite sustoti su visais šiais skelbimais. Aš jį pasilikčiau, bet pašalinu dėl visų skelbimų ir ne, aš niekada nepirksiu kvailų leidimų.
Tai yra žiauru!! Skelbimai sudaro 80 % šio žaidimo ir dažniausiai, kai jie žaidžia, visos programos ekranas bus juodas, o jūs būsite užšaldyti. Tai būtų įdomus žaidimas, jei tai būtų žaidimas, o ne skelbimų modeliuoklis.
Puikus žaidimas, viską lengva gauti, nereikia tikrų pinigų. Developers gerai supranta vartotojus, ačiū. Žaisdamas šį žaidimą esu laimingas ir pamirštu visas savo depresijas, kol uždarau programą. Šis žaidimas padarė mano dieną ir aš tai išreiškiau. KŪRĖJAI AČIŪ. 😃😃
Geras žaidimas. Bet aš turiu problemų žaidžiant šį žaidimą, lygis yra tas pats, ne naujiena. Tikiuosi, kad pasieksite naują thx lygį
Mano sūnui patinka šis žaidimas, jis neleidžia man trukdyti, kol aš esu darbe. Vienintelis blogas dalykas yra begalė skelbimų!!
Super Stylist Fashion Makeover Rollspel snx
Blogiausias visų laikų žaidimas. Skelbimą gavau TIKRAI PRADŽIAI, PASPUSTELĖJUS PRASTI. Na, jie tai padarė dėl pinigų, tai daugiau nepasikartos, tiesa, skelbimas prabėgus 1 sekundei. Galbūt leiskite man pabandyti dar kartą – nerodykite kito skelbimo LYGIAI 1 SECOND BRUH. Aš tiesiogine prasme daviau tiems tingiems kūrėjams nemokamų pinigų iš jų kvailų žaidimų. Nežaisk, nerekomenduoju.
Skelbimai juokingi!!! Ne kartą man teko sėdėti ir reklamuotis, kad galėčiau patekti į žaidimo nustatymus, išjungti siaubingą muziką ir sfx.
Puiki programa, kaip ir kita mano mėgstamiausia, būtų tankų žvaigždės
Man patinka žaidimas, bet yra vienas dalykas, dėl kurio, tikiuosi, ištaisysite keistą triktį, kai skelbimo vaizdo įrašas skaičiuojamas atgal, o tada atlygis už atlygį nepasirodo, tikiuosi, kad ištaisysite šį „Playgendary“
Šis žaidimas yra įdomus, tačiau tai yra reklama, kuri yra panaši į EA, jei „neužsiprenumeruojate“ arba nemokate kažko, negaunate „skins“, sumažinkite reklamas – kad mano piniginė kalbėtų
Šiukšlių skelbimai, kaip visada, tačiau šią programą dar labiau pablogina tai, kad idiotas kūrėjas bandė imti 6 USD per savaitę už vieno niekšiško žaidimo prenumeratą. Kūrėjai tikrai mano, kad žmonės mokės 24 USD per mėnesį už kvailą šio visiško pokšto prenumeratą. Net geriausi žaidimai pasaulyje neįkrauna tokio dydžio abonemento.
Jis turi tikrai gerą grafiką, taip pat atrodo, kad jame yra daug skelbimų, bet aš su tuo nesutinku
Drawmaster Acțiune sxo
Ech, atlygis už skelbimo žiūrėjimą net neveikia ir lvl85 kartosis vėl ir vėl
Reklamos nepakeliamos. 2-3 skelbimai kiekvienam lygiui. Tai neapsimoka.
Tai kvaila ir kvaila (apgaulė). Kai bandau gauti 🐈, negaliu, kol nežiūriu skelbimų ir negaliu padaryti pirmo, o telefone neturiu 💳, todėl bandau žiūrėti skelbimus ir nieko neįvyksta!!!😡😡😡 😡😡😡😡😡😡😡😡😡🥺🥺🥺😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😠😭😭😭.
Tai gerai, bet yra per daug skelbimų
Žaidimas tiesiog per daug nuobodus.. lygiai kartojasi ir jis tampa toks lengvas ir nuobodus. Turiu tiek daug monetų ir brangakmenių ir neįsivaizduoju, ką su jais daryti. Tiesiog ištrinkite šią šiukšliadėžę
Ne per daug skelbimų ir tai, kas sakoma, nėra „clickbait“ ar kažkas, kas tinka tai, ko ieškote, bet ne vaikams
Pažengus lygiams darosi... lengviau?
Labai patinka
Man tai labai patinka, tai geras ir smagus žaidimas laisvalaikiu ir tikrai smagus, bet šiek tiek per daug reklamos
🤟👍👍👍
Tai labai geras žaidimas, bet kartais programėlė neveikia ir neatsidaro.
Galite piešti ką tik norite!!! (Ir taip pat gana smagus žaidimas)!!
Man patinka šis žaidimas 😻
tikrai smagu, patinka ir geriausia, bet man gana sunku nešiojamajame kompiuteryje. Šiuo metu aš rekomenduoju tai. (taip, turiu nešiojamąjį kompiuterį)
Tai labai smagu